Хостинг

Къде има хубав и евтин хостинг?

От началото на месец март 2010 г. най-бързо развиващата се българска хостинг компания СуперХостинг.БГ поддържа и ASP.NET (Windows) хостинг. Компанията е първата в България, която предлага Windows хостинг, на собствени сървъри, разположени в България. Всеки желаещ клиент вече може да си поръча Windows хостинг през сайта http://www.superhosting.bg/, като услугата се предлага при същите цени и параметри, както масово ползвания Linux хостинг.

От няколко месеца СуперХостинг.БГ е официален партньор на Microsoft, като компанията беше и сребърен спонсор на събитието `Дни на Майкрософт 2010`, което се проведе на 30 - 31 март 2010 г. в София. По време на събитието управителите на СуперХостинг.БГ изнесоха лекция на тема `Осигуряване на висококачествен хостинг с Windows платформа`.

“Oсвен технологии на Microsoft, Windows хостинг услугите поддържат популярните платформи PHP и MySQL, което дава пълна свобода на разработчиците“

посочва Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ. Освен това добави, че

`Поради тази причина под Windows няма никакви пречки да се хостват всички популярни системи за управление на съдържание, като Wordpress, Joomla!, Drupal и т.н`.

Реално, всички клиенти, избрали Windows хостинг, получават редица нови възможности, като същевременно не се лишават ни най-малко от опциите, които би им предложил хостингът под Linux, както и от традиционно предлаганите от СуперХостинг.БГ висока степен на надеждност и адекватна денонощна поддръжка.