Хостинг

Къде има хубав и евтин хостинг?

Ако сте обърнали внимание, все по-често в родният интернет започнаха да се създават големи интернет портали и сайтове, които освен всичко останало изразходват големи ресурси. Много често собствениците на подобни проекти са принудени с разрастването на проекта да закупуват по-стабилни машини за по-бързата обработка на данните, като най-често се използват VPS хостинг, Наети сървири и в последно време Колокация.

Макар, че VPS хостинга и Наетите сървъри са едно от решенията за по-големите сайтове, не винаги излизат рентабилни в дългосрочен план, тогава идва момента за закупуването на техника и съответно колокация в специални дейта центрове, които осигуряват необходимите условия за правилна работа на сървърите.

Една такава фирма за колокация е Delta.bg. Избрахме именно нея, заради най-достъпните цени за колокация и добрият дейта център който предлага.

Delta.bg предлага на своите клиенти 3 плана за колокация:

  • SINGLE SERVER | 1U с ел. захранване - 1,5 Amp;
  • SERVER SERVER | 2U с ел. захранване - 2.3 Amp;
  • SERVER SERVER | 4U с ел. захранване - 4.2 Amp.

Всеки от тези планове за Колокация ви предлагат Remote reboot, Гарантиран интернет канал, 2 независими UPS-са, 2 IP адреса, BG peer - 100Mbit, International, 2Mbit, 4 независими трасета, два трансформатора, резервни генератори, система за защита против грамотевични бури, както и денонощна охрана и перфектни климатични условия за вашите машини.

Безспорно колокацията на ваша собствена техника е по-доброто решение, за вашите проекти, но често е свързано с голяма първоначална инвестиция. Ако сте склонни да инвестирате в това, защо да не инвестирате и в добър дейта център и колокация от Delta.bg